Lenge siden sist, men her komme en liten oppdatering:

Varmt, varmt, varmt -- I går var det nesten uutholdelig varmt her i PE. Det beste var å sitte helt stille i skyggen eller ta seg en kald dusj. Heldigvis hadde vi mulighet til å dra opp i bassenget med barna på jobb, Nina og eg ble også med uti for å kjøle oss ned.

Vi har vært litt slappe med å blogge i det siste så eg tenkte eg skulle ta en oppdatering:
Forrige uke betalte vi NMMU for semesteret og transporten, stemningen i huset var på bånn, vi var hele tiden veldig usikker på hvordan vi skulle forholde oss til folkene på internasjonalt kontor, noe som gjorde det vanskelig å møte dem. På en måte var det godt å få unnå betalingen, men det er fortsatt et underliggende frustrerende element i gruppen.

Tirsdag forrige uke kjøpte Nina og eg film(istid 3) og poppkorn til guttene i hus 4, guttene gav utrykk for at de koste seg og spurte samme kveld om ikke dette var noe vi kunne gjøre hver kveld fremmover... hehe

Torsdag forrige uke var alle studentene med Dr Watson (direktøren på MTR smit) på en golf dag. Vi hjalp til med å gi ut t -shorten, brus, capser, "goodiebagger" og med registrering av golferne. Ved at vi gjorde dette fikk MTR en donasjon og inntektene fra et lotteri. Vi samlet inn til sammen 130 000 RAND.
 Vi startet golf dagen kl 07.30 og var ferdige kl 21.00. På ettermiddagen hadde vi pause slik at vi kunne gå hjem og friske oss opp litt og skifte til litt finere klær til middagen.


På lørdag hadde en Rotary club arrangert en svømmegalla for barn som bor på ulike institusjoner. I tilleg til MTR smit var det tre andre barnehjem/akuttsenter som var med. Det var en rekke svømme konkuranser delt inn i ulike alderskategorier og ulike lengder av bassenget. Barna koste seg og var med på det meste. På slutten av dagen var det en liten premieutdeling til 1.,2., og 3. plass av hvert parti som svømte.
På kvelden ble vi tre med de tyske jentene bort på Annies Cove(en annen studentbolig) hvor det bor noen tyske gutter de har god kontakt med. Der lagte vi salat og grillet kjøtt, drakk vin og koste oss. Senere på kvelden dro vi på Captains, en lokal klubb nede ved stranden hvor hovedsaklig fargede går, selv om vi var fåtall av hvite på klubben følte vi ikke det var noe problem, folk var hyggelige og mer opptatt av å danse enn å lage problemer.

Søndagen dro vi på marked. Den første søndagen i måneden er det et stort marked nede ved Kings Beach her i P.E hvor du kan finne mye rart. Det er ulike boder med figurere, boller og masker m.m laget av tre, hadde eg hatt plass til å ta dte med hjem i kofferten skulle eg har kjøpt mye av det. Men mangen av figurene er så store at de ville tatt opp hele kofferten min. Vi må finne ut en måte å få transportert noe av det hjem på.

Mandag var det jobb igjen. Vi har samlet nye krefter i helgen og er klare til å gjøre en ny ukes innsats på jobb. Ungene blr mer og mer vant til at vi er i huset og begynner å åpne seg mer for oss. Noen ganger hører de til og med på oss når vi sier at de ikke har lov til noe.

5 kommentarer

Marthe og Kristina

10.mar.2010 kl.09:53

Hei fin blogg du har her! Legger igjen en hilsen. Ta gjerne turen innom vår? :-)

Margreta

10.mar.2010 kl.21:43

Kjekt å høyre frå dåken . Fine bilete.....

Irmelin

11.mar.2010 kl.13:05

Fine bilder og flott oppdatering :-) heldige nina som vant et signert bilde!

Karethe

11.mar.2010 kl.17:50

Fine bilder:-) Høres ut som dere har det kjempe bra der nede, misunner dere! Fin farge har dere også fått ;)

marit

11.mar.2010 kl.20:17

Så deilig, håper det smakte godt Ser ut som dere har det bra

Skriv en ny kommentar

Marit, Nina og Ine

Marit, Nina og Ine

21, Stavanger

avreise 11 februar 2010

Kategorier

Arkiv

hits